forest hill home

London

Hübner Studio helped to adapt the existing layout of this 6 bedroom, Georgian semi-detached home to function better for modern family living.

By removing the wall dividing the existing kitchen and snug we were able to create one large, open plan kitchen/dining space fitted with a bespoke kitchen and banquette dining seat. Whilst the cabinetry style of the kitchen is a contemporary take on shaker, the mid century furniture and lighting gives this space an eclectic feel. As well as installing new oak parquet flooring, we combined a mix of hard finishes within the kitchen design such as aged brass, ceramic glazed tiles and composite marble worktops.

The new bespoke crittall doors at the rear of the property allow you to see the lovely views of the large garden with a new decked terrace and steps created for access from the kitchen down to the garden.