golf club restAurant

henley-on-thames

As part of an ongoing development of the Club House for Badgemore Park in Henley-on-Thames, Hubner Studio were appointed to design the restaurant space connected to the existing bar.

This space is currently used for hosting events as well as serving day to day restaurant dining and seating for drinks. The client wanted a design that could function for both but also act as an area for private bookings whilst the rest of the room could continue to serve other customers. The scheme for the dining space had to incorporate colours and finishes that would tie in with existing elements of the bar.

This included dark timber stains, deep teal blues with pops of coral red. We introduced aged brass, antique mirror and planters to soften the space and create a comfortable and relaxed environment as well as bespoke banquette seating with fluted upholstery detail to enclose the seating area.