mayfair workplace

London

Hübner Studio was asked to tender for the design and fit out of this 2000sqft office space in Mayfair. The client was instantly drawn to the prestigious design of the development and wanted to continue the high-end look and feel of the lobby and communal areas through to the design of their office. 

The design had to comprise of a kitchen, breakout room, two executive offices, a small meeting room and a large meeting room as well as an open plan office space to incorporate 14 desks. 

Hübner Studio created a design for a luxury office space that included specialist elements such a marble bespoke furniture, bronze metal detailing, oak timber panelling and polished plaster. Each of the different zones within the office were to be divided by bronze Crittall partitions with fluted panels for privacy.