NOTTING HILL
APARTMENT

lONDON

The owners of this two bedroom apartment appointed Hübner Studio to transform the previously tenanted property to give it a fresh and updated identity. The apartment was built around 20 years ago and hadn’t had any work done since this time so a full renovation was required which included a bespoke kitchen designed by the Hübner Studio team, along with two new bathrooms and new flooring throughout.

A custom media unit was also added to the living room to conceal cables and create a focal point in the living area. The clients had existing artwork that they wanted to use for this open plan space so Hübner Studio took inspiration from the textures and colours of the abstract paintings as a starting point for the scheme.

We introduced dark grey washed flooring to contrast with the fresh white cabinets and grey marble worktops. The clients wanted to keep the scheme quite neutral and create a timeless design so we combined a subtle mix of textures and tones to create depth in the details of the design.