marketing suite

maidenhead

The brief for this tender focused on this interior design reflecting the water-inspired branding for the Maidenhead-based housing development. By incorporating curved cladded walls, deep teal blues and a mix of glass and metal finishes we created a scheme that connected with the context of the site and linked with the logo as part of the brief. The overall design for the space included three sales desks, a seating area for customers next to a model of the site, a media wall with incorporated tv housing to display marketing content and extra storage for brochures as well as a drinks station. We proposed a polished plaster finish throughout the marketing suite to give an added depth to the walls and create a movement in the finishes with the reflective surfaces. All joinery was custom-designed for the specific site as well a the hanging plant installation above the sales desks. A soft and calming colour scheme, combined with a mix of varying finishes created a welcoming environment for customers to explore the space engage with the development.